måndag 2 december 2019

Hej då

Sedan 1 januari 2018 är Livrustkammaren, Skoklosters slott och Hallwylska museet en del av Statens historiska museer. Vi som skrev den här bloggen jobbar kvar och tillsammans med våra nya kollegor har vi ny ytterligare tre museer att digitalisera: Historiska museet, Kungliga myntkabinettet och Tumba bruksmuseum.

Den här bloggen kommer att ligga kvar som ett arkiv och kan vara en resurs för den som är intresserad av de metoder som vi jobbat fram. Det går bra att söka i bloggen eller bläddra igenom kategorierna här till höger.

Vill ni fortsätta läsa om vår utveckling av digitalisering på kulturarvsområdet framöver hittar ni vår nya blogg, Digitala SHM, HÄR.

Och slutligen, tack kära kollegor på andra museer och institutioner som följt oss, läst våra inlägg, kommit på våra workshops och föredrag och bara varit allmänt snälla och peppande på den här digitaliseringsresan som vi gjort från 2012 till 2018. Heja oss alla, nu tar vi tillgängliggörandet av digitalt kulturarv till nästa nivå!

/Linnéa


4 kommentarer:

 1. Spelautomat Book of ra på svenska, läs recensionen och försök spela gratis https://kasinotopplista.com/book-of-ra/

  SvaraRadera
 2. It is very well written, and your points are well-expressed. I request you warmly, please, don’t ever stop writing. Thank you! 바카라사이트인포

  SvaraRadera
 3. Yeah! This is very interesting post. I look forward for seeking more on your website. 바둑이사이트넷

  SvaraRadera
 4. You are providing wonderful information, it is very useful to us. Keep posting like this informative articles. 바카라사이트윈

  SvaraRadera